Visie

Voor mij is het vanzelfsprekend vanuit het hart te werken. Oprechte interesse, empathie en graag mensen willen helpen is wat mijn drijfveren zijn om mijn werk als mediator uit te voeren. Cliënten moeten zich veilig, vertrouwd en gehoord voelen bij mij aan de mediationtafel en het gevoel hebben dat alles besproken kan worden. Er is geen goed of fout en er is geen oordeel.

Mensgericht

Als mediator ben ik mensgericht en vind ik een persoonlijke benadering prettig. Met mensen werken blijf ik het mooiste vinden dat er is. Altijd oog blijven houden voor de mensen achter het conflict is belangrijk. Dan ontstaat er een goede werkrelatie waarin we de mooiste resultaten kunnen behalen!

Onafhankelijk

Bij een mediation wordt onpartijdig en onafhankelijk gehandeld. Als mediator heb ik geen enkel belang bij een bepaalde uitkomst. Juist vanuit die neutraliteit ontstaat er een klimaat waarin alles op tafel gelegd kan worden.

Samen en resultaatgericht

Een mediation is geslaagd als cliënten zelf een oplossing hebben gevonden waar ze allebei achter staan. Samen met de mediator werken jullie naar een oplossing. Het resultaat is wat jullie als cliënten hebben gecreëerd.