Gegarandeerde kwaliteit

MfN-registermediators krijgen hun kwaliteitslabel niet zomaar. Zij hebben hun kwaliteiten en ervaring als mediator aangetoond met verschillende toetsen, voordat ze ingeschreven worden in hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators.  

Transparant en betrouwbaar

Door scholing en toetsing blijven mediators constant werken aan hun kwaliteit. Handig, want dat geeft jou de zekerheid van een professionele mediator die up to date, ervaren en bekwaam is. Het mediationproces is transparant en je kunt van de houding en het gedrag van een mediator op aan.

Schakel een MfN-registermediator in als:

  • Je juist wilt voorkomen dat een lastige situatie leidt tot een conflict.
  • Er een goede oplossing moet komen. Je wilt weer verder. Hoe eerder het conflict de wereld uit is, hoe beter.
  • Je invloed wilt hebben op de oplossing van het conflict. Bij mediation onderhandel je zelf mee over de uitkomst.
  • Je de relatie met de andere partij wilt behouden of herstellen. Bijvoorbeeld omdat je blijft samenwerken of als er kinderen in het spel zijn.
  • Je bereid bent om naar de andere partij te luisteren en wilt werken aan een gelijkwaardige uitkomst.

Een MfN-registermediator herken je aan de titel MfN-registermediator en het bijbehorende logo. Alleen mediators die ingeschreven zijn in het MfN-register mogen deze titel en het logo gebruiken, bijvoorbeeld op de website. Wil je zeker weten of je met een MfN-registermediator te maken hebt, zoek dan op naam in de zoekmachine van het MfN register.