Ben jij (beginnend) mediator en heb je extra ondersteuning nodig? Heb je (video) assessment gedaan en twijfel je of je hem wilt insturen voor beoordeling? Of heb je het examen voor het register niet gehaald en wil je graag uitgebreid je video bespreken? Dan kun je bij mij terecht!

Beeldcoach

Voordat ik mediator werd ben ik lange tijd werkzaam geweest binnen het onderwijs. Niet alleen lesgeven behoorde tot mijn takenpakket maar ook ben ik binnen de organisatie opgeleid tot gecertificeerd beeldcoach. Door gebruik te maken van beeld coachte ik collega’s om nóg meer hun vaardigheden in te zetten. Vragen als: ‘Waar ligt je kracht en hoe kan je die benutten?’ kwamen onder andere aan bod.

Sinds ik zelf als mediator werkzaam ben merk ik dat er veel beginnende mediators zijn die worstelen met veel aspecten. Vooral als het gaat om het praktijkexamen (assessment) voor het behalen van hun registratie. Of stel je hebt (video)assessment gedaan en hebt het helaas niet gehaald, hoe zorg je ervoor dat je hiervan optimaal kunt leren voor een volgende poging?

De meeste mediationgesprekken voor mediators in opleiding worden door het instituut waar men de opleiding volgt opgenomen. De cursist krijgt de opnames mee naar huis maar weet dan vaak niet goed hoe ,optimaal, hier hun voordeel mee te doen. Door deze samen met de beeldcoach te bekijken en te bespreken kan de mediator nog meer leren van deze gesprekken. Het unieke is dat ik niet alleen mediator ben maar ook beeldcoach, een combinatie die zeer waardevol is. Door het zelf opzetten van een praktijk en als zelfstandige mediator aan de slag te gaan weet ik als geen ander waar je tegenaan kunt lopen en waar je graag wat extra ondersteuning zou willen hebben.

Wat bied ik?

  • Een microanalyse van jouw beelden
  • Een verslag met de daarbij behorende feedback
  • Tijdens een (online) bijeenkomst gaan we samen uitgebreid jouw beelden bespreken.
  • Alles binnen de vertrouwelijkheid, de beelden worden nooit gedeeld.
  • Eventueel de mogelijkheid om een mediationgesprek te oefenen.
  • (Beeld)coaching op maat zodat jij met een goed gevoel aan de slag kunt gaan!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met mij op via het contactformulier op de site, whatsapp of telefonisch.