Welkom

Mediation by El is een praktijk voor mediation met een accreditatie familiemediation en arbeidsmediation. Cliënten vertrouwd met je laten voelen zodat ze ook open en eerlijk alles durven te delen. Oprechte interesse, nieuwsgierigheid naar mensen en empathie dat zijn woorden die ik vaak terugkrijg over mijn werkwijze.

Mediation is en waardevolle manier van geschiloplossing. Buiten dat het financieel een stuk voordeliger is dan de juridische weg zorgt het ook voor duurzame oplossingen zodat cliënten weer verder kunnen. Ik ben aangesloten bij Cander de beste registermediators, zo weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

Als mediator kan ik jullie bij allerlei verschillende conflicten helpen zoals bijvoorbeeld een conflict tussen buren, collega’s of familieleden. Ook bij complexere kwesties kunnen jullie bij mij terecht zoals het afwikkelen van een scheiding. Daarin begeleid ik jullie van A tot Z en neem ik jullie mee in het proces en gaan we alle facetten langs die komen kijken bij een (echt)scheiding.

Mijn praktijk voor mediation bevindt zich aan de Hooge Hoek 2 te Renswoude. In een huiselijke sfeer kunnen we de gesprekken voeren. Het grote voordeel van een vaste ruimte is dat het rust voor de cliënten brengt en dat jullie je op een neutrale plek begeven. Een plek die fijn voelt en waar we rustig het gesprek kunnen aangaan vanuit veiligheid, vertrouwelijkheid en vrijwilligheid.

Renswoude ligt zeer centraal in de provincie Utrecht tegen Gelderland aan. We zijn makkelijk te bereiken vanaf de snelwegen A30 A12 en A28. We voorzien in mediation in de omgeving van (vooral) Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel, Barneveld, Renswoude, Veenendaal en Ede.

Wilt u liever dat ik naar jullie toekom? Ook dat is geen probleem!

Ga hier meteen naar de meestgestelde vragen